FANDOM


Estimats brigadistes i altres usuaris de la Wikia Language Brigade,

Amb aquest blog, estic suggerint una altra nova característica per ser implementada al wiki: portals! Les traduccions sobre aquest blog poden ser publicades a User:Yatalu/Blog:Portals fins el 25 de gener. Aquest blog i enquesta serà activa a correr fins al final de gener. A partir de febrer, els vots i comentaris seguiran sent apreciats, però no seran tinguts en compte més en la decisió.

Què són els portals? Edit

Bàsicament, els portals són un lloc per trobar tota la informació important sobre un tema. Wikis sobre videojocs poden tenir un portal per cada joc. Wikis sobre una franquícia poden tenir portals per les diferents peŀlícules, sèries i mercaderies.

El que jo suggereixo és tenir un portal per tots els idiomes, que enumeri totes les pàgines importants al wiki i descrigui breument perquè serveixen. Al mateix temps, espero que aquests portals siguin un “lloc de trobada” per totes les persones que fan traduccions/correccions en el mateix idioma.

Execució tècnica Edit

Per obtenir els portals, jo demanaria que ens donéssin un espaide noms addicional (anomenat “Portal”). Aquests portals comptaríen com a articles de contingut i “no” serien en format i18n com totes les altres pàgines d'aquest wiki.

Aquests portals reemplaçaran la funció del següent:

I, a més, s'afegirà la funció addicional:

  • “Pàgines de discussió” pels debats relacionats amb un idioma específic (què es farà, què es demana…)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.