FANDOM


Estimats Brigadistes, Wikians, altres visitants,

Aquest blog és l'explicació i començament d'una discussió comunitària sobre la possibilitat d'afegir un nou grup d'usuaris que anomenarem "moderadors". A part de votar en l'enquesta a continuació, els comentaris seran molt apreciats. Sigues lliure d'expressar tant per què creus que és una bona/mala idea, així com útil/inútil.

Nota: les traduccions d'aquests blogs es poden afegir a partir del pròxim dimecres (13 de febrer). Es pot votar i comentar a partir de la pròxima setmana (16 de febrer).

Per què?Edit

Per què és necessari un grup d'usuaris extra? Tot i ser un petit wiki amb només potser una dotzena de pàgines de contingut real, hem de donar suport als usuaris en el major nombre possible d'idiomes. Tenim pàgines de 26 idiomes, amb el potencial de créixer a més de 35, ja que tenim membres de la WLB que en parlen més. Ens agradaria donar el suport adequat, així com permetre la neteja ràpida de spam/vandalisme en totes les llengües.

No obstant això, en Mime i jo mateixa no sabem parlar tots els idiomes del nostre wiki, i no hi ha manera que necessitem més de 20 administradors en un wiki de 300 pàgines. Un grup d'usuaris addicionals amb un parell de drets similars als dels admins sona (almenys per a mi) com una solució decent.

Què hi ha en el nom?Edit

He suggerit que aquest grup s'anomeni "moderadors", però potser et preguntes perquè aquest nom. Com els "moderators del xat" i els "moderators del fòrum", la gent d'aquest grup d'usuaris moderarà el wiki: el xat, missatges/comentaris i els portals d'idiomes.

Llista de dretsEdit

La següent és la llista dels drets que suggeriria que donar a aquest grup d'usuaris:

 • Alguns dels drets d'aquest wiki:
  • Eliminar de comentaris, fils de missatges de mur, les discussions del fòrum → per tal d'eliminar l'spam en el/s seu/s propis idioma/es
  • Moure arxius → arreglar noms de banderes anomenades erròniament, …
  • Tenir les pròpies canvis marcades automàticament com a supervisades
  • Editar ls articles de blog → per afegir traduccions del blog després que hagin estat revisats
  • Editar pàgines de MediaWiki → per afegir/actualitzar missatges MW per i18n de pàgines
 • Drets de Moderador del Xat
 • Drets d'admin complets (esborrar/recuperar, protegir/desprotegir, …) en els espais de noms "Portal" i "Portal discussió"

VotacióEdit

Si no estàs d'acord sobre un dels drets o penses que necessiten algun més, si us plau indica-ho en els comentaris. En l'enquesta, les següents opcions estan disponibles:

 1. Útil i agradable de tenir!
 2. És bo tenir-ho, però no molt útil
 3. En realitat no necessitem això
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.