FANDOM


Template:Portalheader/mk

WLB-MK MK | Macedonian translators
Преведувачи од и на македонски. Нивото (Бабел) и достапноста се напишани зад корисничкото име.
[[User:|]]
Babel-N.png
[[User:|]]
Babel-N.png
[[User:|]]
Babel-N.png
[[User:|]]
Babel-N.png
[[User:|]]
Babel-N.png
[[User:|]]
Babel-N.png
[[User:|]]
Babel-N.png
[[User:|]]
Babel-N.png
[[User:|]]
Babel-N.png
[[User:|]]
Babel-N.png
[[User:|]]
Babel-N.png
статус
Бабел
U-Available достапни U-Neutral ред U-Busy зафатен U-Absent неактивни
Babel-1 основните Babel-2 добар Babel-3 основен Babel-4 во близина на мајчин Babel-5 професионален Babel-N мајчин
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.