FANDOM


Igual que la Brigada d'Idiomes de Wikia, hi ha altres projectes wiki on els usuaris treballen junts per a la internacionalització o la localització, fent wikis i altres recursos disponibles en el major nombre possible d'idiomes. Aquesta pàgina té una llista de projectes similars o relacionats amb la Brigada d'Idiomes de Wikia que et podran resultar interessant per al teu gust o mereix la pena saber què són.

Projectes

The text on this page is considered outdated. Please update this page accordingly with the English version, or with another version that is up to date. Remove this section when you're done. Thanks!
Project-Wiktionary
Viccionari
Probablement ja has sentit parlar del germà petit de la Viquipèdia, el Viccionari: un diccionari web basat en la coŀlaboració de la Fundació Wikimedia, que conté paraules en més de 150 idiomes. El seu objectiu és produir un diccionari lliure, multilingüe amb definicions, etimologies, pronunciacions, cites de mostra, sinònims, antònims i traduccions.
Wikia Translators
Wikia Translators és el wiki principal per a tots els idiomes que no estan coberts pel Staff de Wikia i l'EIV. Els idiomes que no tenen el seu propi personal o ajudants poden soŀlicitar el seu propi Spotlight de Wikia aquí.
Project-Wikiatranslators
Project-Translatewiki
translatewiki.net
Com el Viccionari, translatewiki.net és també un projecte traduït MediaWiki, on més de 6000 traductors tradueixen els missatges del sistema i altres textos per a diferents projectes de MediaWiki, incloent Wikia.
OmegaWiki
OmegaWiki és un projecte de coŀlaboració per produir un recurs gratuït i multilingüe en tots els idiomes, amb informació lexicològica, terminològica i tesaurus. OmegaWiki és també la primera aplicació de la tecnologia de Wikidata. Wikidata aporta dades relacionals per MediaWiki.
Project-Omegawiki
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.