Els Helpers de Wikia són membres de l'Equip Internacional de Voluntariat de Wikia (EIV). Ells no són part de l'equip de la Brigada d'Idiomes de Wikia, no obstant això els ajudaran als usuaris amb preguntes generals en el seu idioma: suport als usuaris, preguntes tècniques, i així successivament.

Què fan els Helpers

Les coses que fan els Helpers són:

  • Ajudar als usuaris del seu idioma amb preguntes tècniques i altres preguntes.
  • Gestionar la Comunitat Central del seu idioma (per exemple Wikia en català o Comunidad Central).
  • Revisar soŀlicituds d'adopció i enllaços interlingüïstics dels wikis en el seu idioma.
  • Revisar comandes de Spotlight en altres idiomes a part d'anglès.
  • Traduir blogs dels Staff que són útils per als usuaris del seu idioma.
  • Localitzar Wikia per al seu idioma.

WLB ≠ EIV

La Brigada d'Idiomes de Wikia no són l'Equip Internacional de Voluntariat. Considerant que la WLB és un projecte obert i lliure perquè tots s'uneixin, l'EIV no ho és. Els Helpers són triats per l'Staff de Wikia i tenen una sèrie de drets a nivell global, que es poden trobar aquí. Ser de la Brigada d'Idiomes de Wikia no et donarà cap dret addicional, només els teus drets d'usuari normal.

El que fa la WLB i l'EIV tan semblants, és que tenen un objectiu similar: millorar la comunitat internacional de Wikia. Per tant, és possible que en alguns casos vegis que els nostres equips s'ajuden entre si - t'ajudarem amb wikis en idiomes que no disposen d'Helpers, i els Helpers podríem fer algunes correccions en aquest wiki també. Has de tenir en compte que això no és un acord oficial i depèn de l'elecció dels usuaris individuals.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.