FANDOM


Језици:
Small-en Small-be Small-ca Small-de Small-el Small-es Small-fr Small-gl Small-it Small-ja Small-mo Small-ms Small-nl Small-oc Small-pl Small-pt-pt Small-pt-br Small-ro Small-ru Small-sr Small-trtr Small-uk Small-val Small-vi

МедијаВики поруке су системске поруке и мењати само администратори. Зато смо одлучили да их не трансцлуде директно из садржаја простора, како би се избегло вандализма, спам и смањити шансу за преводе ниског квалитета. Они су наведени по абецедном реду (с en увек први) и са <pre> унапред ознакама испод заглавља назван по одговарајућег МедијаВики поруке (ова заглавља су такође наведени по абецедном реду).

Преводи МедијаВики порука може да буде постављен у једном од страна у наставку. Администратори ће редовно проверити ове странице и ручно прегледате ове преводе. Ако они изгледају у реду, одговарајућа МедијаВики порука ће бити ажуриран. Ако они изгледају лоше, још један преводилац може бити консултовани и измени или превод ће бити враћена.

Ако нема администратор ажурира МедијаВики страницу након дан или два, молим те „да будете стрпљиви“ и сачекајте 24 сата! — вероватно нису видели твоје измене. У том случају, требало би да шаљете поруке на страници за дискусије.

Regular Уреди

Templates Уреди

SEE: I18n Template List

Request script Уреди


See also Уреди

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.