FANDOM


Limbi:
Small-en Small-be Small-ca Small-de Small-el Small-es Small-fr Small-gl Small-it Small-ja Small-mo Small-ms Small-nl Small-oc Small-pl Small-pt-pt Small-pt-br Small-ro Small-ru Small-sr Small-trtr Small-uk Small-val Small-vi

Mesajele spaţiului MediaWiki din wiki-uri, numai pot fi editate de către administratori. Ca urmare, am optat să nu le adăuga direct dinspre spaţiul de conţinut, pentru a evita vandalismul, spam-ul şi a diminua posibilităţii de traduceri de scunde calitate. Ei apar în ordine alfabetică (cu en mereu în primul rând) şi cu <pre> sub antetul numit după mesajul MediaWiki adecvat (aceste antete sunt de asemenea prezentate în ordine alfabetică).

Traducerile mesajelor de MediaWiki pot să fie plasate aici. Administratorii vor putea să viziteze această pagină cu regularităţi şi de forme manual vor revizui aceste traduceri. Dacă se văd bine, se va actualiza mesajul MediaWiki convenabil. Dacă se văd rău, un alt traducător poate fi consultat şi editarea sau traducerea va fi schimbată. În cazul în care nu există actualizări spaţiului MediaWiki de administratorii într-o perioadă de două zile (te rog, trebuie să fii răbdătoare şi să aştepţi 24 ore), este că probabil nu au văzut ediţia ta care ai adăugat. În acest caz, trebuie să publici un mesaj în peretele de mesaje al unui administrator.

Regular Edit

Templates Edit

SEE: I18n Template List

Request script Edit


See also Edit

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.