FANDOM


Op doorsnee wiki's kunnen MediaWiki-berichten alleen door admins worden bewerkt. Daarom hebben we ervoor gekozen om hen niet rechtstreeks vanuit inhoudruimte in te voegen, om vandalisme en spam te vermijden en de kans op vertalingen van lage kwaliteit te vermijden. Ze staan alfabetisch opgesomd (met en altijd als eerste) en in <pre>, op de subpagina's die hieronder staan vermeld. Deze subpagina's zijn genoemd naar hun MediaWiki: bericht en staan eveneens alfabetisch gerangschikt.

Vertalingen van MediaWiki-berichten mogen hier geplaatst worden. Admins zullen deze pagina regelmatig controleren en deze vertalingen handmatig nakijken. Als ze er in orde uitzien, zal het aangewezen MediaWiki-bericht geüpdated worden. Als er niet goed uitzien, zal de bewerking of vertaling ongedaan worden gemaakt.

Als geen enkele admin MediaWiki of deze pagina bewerkt na een dag of twee (wees alsjeblieft geduldig en wacht 24h!), dan hebben ze waarschijnlijk de bewerking niet gezien. In dat geval plaats je best een bericht op hun prikbord.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.