FANDOM


Aquesta pàgina conté un resum dels esdeveniments i canvis més importants en aquest wiki i el projecte WLB. Els esdeveniments coberts en aquesta pàgina són de setembre del 2015. Per a les actualitzacions d'altres mesos, has de veure Project:Update.

Soŀlicituds Edit

Tenim diverses noves soŀlicituds de traducció i Spotlights. Les soŀlicituds creades al setembre que encara estan obertes són:

Translation Spotlight
Gestió del wiki Edit

Codi Edit

  • A través de l'actualització tècnica del 9 de setembre, el missatge de benvinguda de xat va deixar de funcionar i el seu codi es va haver d'actualitzar.
  • El formulari per spotlights internacionals ha estat actualitzat perquè els usuaris no registrats ja no puguin demanar spotlights.
  • Els spotlights internacionals tenen un menú desplegable pels Helpers per respondre les soŀlicituds més fàcilment.

Projectes Edit

La Yatta i la Fin han fet un wiki finlandès d'Assassin's Creed per a un projecte de desenvolupament wiki durant el mes de setembre. A continuació s'ha aconseguit:

  • El Repositori d'Imatges Compartides ha estat activat amb el wiki d'anglès com a wiki font
  • El disseny del wiki s'ha actualitzat: s'ha establert un nou fons i els colors temàtics
  • La pàgina principal s'ha netejat i té enllaços a articles sobre personatges importants
  • 5 nous articles han estat creats (traduïts per la Finelia)
  • La plantilla "Esborrany" s'ha fet i utilitzat en diversos articles

Si també estàs interessat a provar un d'aquests projectes i ajudar a traduir diversos articles mentre la Yatalu ajuda amb disseny i característiques, no dubtis a enviar un missatge aquí. Has d'assegurar-te que el wiki a) no està en anglès, b) no està actiu, hi ha poques edicions mensuals, i c) rellevant, sobre un tema que atraurà a alguns lectors.

Brigadistes Edit

Tots aquests nous brigadistes s'han incorporat aquest mes:


A tots us donem la benvinguda al nostre equip i creiem que tindreu un gran moment i guanyareu un munt d'experiències útils aquí.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.