Aquesta pàgina conté un resum dels esdeveniments i canvis més importants en aquest wiki i el projecte WLB. Els esdeveniments coberts en aquesta pàgina són de juliol del 2015. Per a les actualitzacions d'altres mesos, has de veure Project:Update.

Feliç aniversari![edit source]

La Brigada de Llengües de Wikia va complir dos anys fa més o menys un mes. Aquest any, no hem fet un vídeo impressionant, però encara així, felicitem a tots! Veure també: Thread:16634.

Soŀlicituds[edit source]

Tenim diverses noves soŀlicituds de traducció i Spotlights. Les soŀlicituds creades al juliol que encara estan obertes són:

Translation Spotlight


Codi[edit source]

Demanant ajuda[edit source]

A més, ens agradaria demanar ajuda a tots. Aquest wiki és cada vegada més gran, però el treball és realitzat per un petit grup de persones. Per tant, cal fer una soŀlicitud de tipus:

  • Les pàgines Project:Stats poden utilitzar persones disposades a omplir les estadístiques WAM! Aquestes estadístiques són llegibles per qualsevol persona, i es buidaran en uns mesos si no s'haguessin afegit a temps a les nostres estadístiques.
  • User:Yatalu/possible_tasks conté un bon nombre de tasques que tots podeu fer!

Brigadistes[edit source]

Tots aquests nous brigadistes s'han incorporat aquest mes:


A tots us donem la benvinguda al nostre equip i creiem que tindreu un gran moment i guanyareu un munt d'experiències útils aquí.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.