Wikia


Talen:
Small-en Small-be Small-de Small-ja Small-nl Small-ru Small-trtr Small-uk

De Wikia taalbrigade heeft verschillende Skype groepen waarin je vrij bent om deel te nemen. We hebben een algemene groep waar Engels wordt gesproken, verschillende subgroepen waar specifieke talen worden gebruikt en ook een meertalige groep voor spraakoproepen. Indien er meerdere mensen geïnteresseerd zijn in het aanmaken van een nieuwe subgroep, laat het dan aan Yatalu weten, zodat zij een nieuwe kan aanmaken.

RegelsEdit

De volgende regels zijn van toepassing:

GroepenEdit

MeedoenEdit

Als je Skype hebt, kun je deel nemen aan onze groepen door op de afbeeldingen of de verwijzingen onder de afbeeldingen te klikken. Dit opent een nieuw scherm, waarop je op "applicatie starten" moet klikken. Als Skype nog moet opstarten, kan het een tijdje duren voordat je aan de groep wordt toegevoegd.

Als de bovenstaande methode niet werkt, kun je ook Yatalu als een vriend op Skype toevoegen. Voeg alsjeblieft je Wikia gebruikersnaam en dat je van de WLB bent toe aan de beschrijving. Nadat ze je verzoek accepteert, kun je haar laten weten in welke groepen (Engels, ...) je wilt worden toegevoegd.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.