Wikia


Talen:
Small-en Small-ar Small-be Small-bn Small-ca Small-de Small-el Small-eo Small-es Small-eu Small-fi Small-fo Small-fr Small-ga Small-gl Small-he Small-hi Small-hr Small-id Small-is Small-it Small-ja Small-kn Small-la Small-mo Small-ms Small-nl Small-no Small-oc Small-pl Small-pt-pt Small-pt-br Small-ro Small-ru Small-sr Small-sv Small-tl Small-trtr Small-uk Small-val Small-vi Small-zh Small-zhcn Small-zhs Small-zh-twt Small-zh-twtw


Welkom op de Taalbrigade wiki

De WLB of Wikia Language Brigade (Nederlands: Wikia Taalbrigade) is een vrijwillig gebruikersproject dat over heel Wikia werkt met vertalingen en verbetering van de taal waarin artikels geschreven zijn. Deze wiki is meertalig, en zal hopelijk in zo veel mogelijk talen beschikbaar zijn. De interface van de wiki zelf kan je in jouw taal zetten vanaf de pagina Special:Preferences.Introductie

Voor deze wiki

Verdere informatieProject-Wiktionary
Project-Translatewiki
Project-Omegawiki

Meldingen

  • Voor zowel lezers en projectleden, proberen we de wiki in zo veel mogelijk talen beschikbaar te maken. Als je ziet dat er een pagina ontbreekt in een taal die je kent, ga er dan voor en voeg ze toe.
  • We hebben rond de 300 leden die samen meer dan 50 talen spreken! Naast de interface van deze wiki, hebben zij ook 209 vertalingen en 39 correcties voltooid.
  • Je kunt het Nederlandse portaal gebruiken om correctie of vertalingsverzoeken van/naar Nederlands, contact te zoeken met andere Nederlandse gebruikers en de taken te verdelen.
Autumn landscape
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.