FANDOM


Bahasa:
Small-en Small-ar Small-be Small-bn Small-ca Small-de Small-el Small-eo Small-es Small-eu Small-fi Small-fo Small-fr Small-ga Small-gl Small-he Small-hi Small-hr Small-id Small-is Small-it Small-ja Small-kn Small-la Small-mo Small-ms Small-nl Small-no Small-oc Small-pl Small-pt-pt Small-pt-br Small-ro Small-ru Small-sr Small-sv Small-tl Small-trtr Small-uk Small-val Small-vi Small-zh Small-zhcn Small-zhs Small-zh-twt Small-zh-twtw


Selamat Datang Ke Laman Pasukan Bahasa Wikia

Pasukan Bahasa Wikia merupakan sebuah inisiatif pengguna-pengguna Wikia sukarela yang membantu dengan kerja-kerja penterjemahan dan penambahbaikan bahasa artikel-artikel di mana-mana laman Wikia. Wiki ini merupakan wiki pelbagai bahasa, dan diharapkan akan merangkumi semua bahasa utama dunia. Bahasa sistem Wiki ini boleh ditetapkan di laman Special:Preferences.Pengenalan

Untuk wiki ini

Maklumat lanjut

Portal:Melayu/brigadiers/list

Project-Wiktionary
Project-Translatewiki
Project-Omegawiki

Notis

  • Untuk para pembaca serta ahli-ahli projek, wiki ini diterjemah dalam sebanyak bahasa yang mungkin. Jika anda menjumpai halaman yang belum diterjemah dalam bahasa yang anda kenali, silalah tambahkan halaman tersebut.
  • Kami mempunyai 300 ahli yang fasih dalam 50 bahasa! Selain menulis halaman-halaman di wiki ini, mereka juga menyelesaikan permintaan 209 penterjemahan dan 39 pembetulan.
  • Anda boleh menggunakan portal Bahasa Inggeris untuk mencari permintaan pembetulan atau penterjemahan dari/kepada bahasa Inggeris, untuk bertegur sapa dengan pengguna-pengguna Bahasa Inggeris yang lain, serta untuk membahagikan kerja penterjemahan.
Autumn landscape
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.