Language Brigade Wiki
Advertisement
Language Brigade Wiki
Bahasa:
Inggeris Arab Belarus Benggala Catalonia Jerman Greek Esperanto Sepanyol Basque Finland Faroe Perancis Ireland Galicia Ibrani Hindi Croatia Indonesia Iceland Itali Jepun Kannada Latin Moldovan Bahasa Melayu Belanda Norway Occitania Poland Portugis Portugis Brazil Romania Rusia Serbia Sweden Tagalog Turki Ukraine val Vietnam Cina Chinese (China)cn Cina Ringkass Cina Tradisionalt Chinese (Taiwan)tw


Selamat Datang Ke Laman Pasukan Bahasa Wikia

Pasukan Bahasa Wikia merupakan sebuah inisiatif pengguna-pengguna Wikia sukarela yang membantu dengan kerja-kerja penterjemahan dan penambahbaikan bahasa artikel-artikel di mana-mana laman Wikia. Wiki ini merupakan wiki pelbagai bahasa, dan diharapkan akan merangkumi semua bahasa utama dunia. Bahasa sistem Wiki ini boleh ditetapkan di laman Special:Preferences.Pengenalan

Untuk wiki ini

Maklumat lanjut

Portal:Melayu/brigadiers/list

Project-Wiktionary.png
Project-Translatewiki.png
Project-Omegawiki.png

Notis

  • Untuk para pembaca serta ahli-ahli projek, wiki ini diterjemah dalam sebanyak bahasa yang mungkin. Jika anda menjumpai halaman yang belum diterjemah dalam bahasa yang anda kenali, silalah tambahkan halaman tersebut.
  • Kami mempunyai 300 ahli yang fasih dalam 50 bahasa! Selain menulis halaman-halaman di wiki ini, mereka juga menyelesaikan permintaan 209 penterjemahan dan 39 pembetulan.
  • Anda boleh menggunakan portal Bahasa Inggeris untuk mencari permintaan pembetulan atau penterjemahan dari/kepada bahasa Inggeris, untuk bertegur sapa dengan pengguna-pengguna Bahasa Inggeris yang lain, serta untuk membahagikan kerja penterjemahan.
Autumn landscape.png
Advertisement