FANDOM


Languages:
Small-en Small-ar Small-be Small-bn Small-ca Small-de Small-el Small-eo Small-es Small-eu Small-fi Small-fo Small-fr Small-ga Small-gl Small-he Small-hi Small-hr Small-id Small-is Small-it Small-ja Small-kn Small-la Small-mo Small-ms Small-nl Small-no Small-oc Small-pl Small-pt-pt Small-pt-br Small-ro Small-ru Small-sr Small-sv Small-tl Small-trtr Small-uk Small-val Small-vi Small-zh Small-zhcn Small-zhs Small-zh-twt Small-zh-twtw


Dobrodošli na Language Brigade Wiki!

Tim Prevoditelja Wikia — to je volonterski projekt, radi na svim wiki i vještina, kako bi se s prijevodima i poboljšanja prevedenih članaka. Ova wiki je višejezični, a svaka stranica je ovdje prevedena na toliko jezika koliko je to maksimalno moguće. Sučelje wiki može biti konfiguriran tako da vas pojedinačno u postavkama.Uvod

Za ovu wiki

Više informacija

Portal:Hrvatski/members/list

Project-Wiktionary
Project-Translatewiki
Project-Omegawiki

Oglasi

  • Za naše posjetitelje i sudionike projekta ova wiki je prevedena na toliko jezika koliko je bilo moguće. Ako vidite neku bez prijevoda stranicu na nekom drugom jeziku, unesite ga ovdje, budite naš gost.
  • Imamo više 300 nadzornike, koji u ukupnom govori više od 50 jezicima! Osim rada s wiki-sučeljem, oni su ispunili 209 zahtjeva za prevođenje i 39 na ispravak.
  • Posjetite hrvatski portal – tamo ćete pronaći zahtjeva za ispravak ili prijevod, uspostaviti kontakt s ruskog govornog područja korisnicima, kao i s njima podijeliti posao.
Autumn landscape


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.