Language Brigade Wiki
Advertisement
Languages:
engleski arapski bjeloruski bangla katalonski njemački grčki esperanto španjolski baskijski finski ferojski francuski irski galicijski hebrejski hindski hrvatski indonezijski islandski talijanski japanski karnatački latinski Moldovan malajski nizozemski norveški okcitanski poljski portugalski brazilski portugalski rumunjski ruski srpski švedski tagalog turski ukrajinski val vijetnamski kineski Chinese (China)cn kineski (pojednostavljeni)s kineski (tradicionalni)t Chinese (Taiwan)tw


Dobrodošli na Language Brigade Wiki!

Tim Prevoditelja Wikia — to je volonterski projekt, radi na svim wiki i vještina, kako bi se s prijevodima i poboljšanja prevedenih članaka. Ova wiki je višejezični, a svaka stranica je ovdje prevedena na toliko jezika koliko je to maksimalno moguće. Sučelje wiki može biti konfiguriran tako da vas pojedinačno u postavkama.Uvod

Za ovu wiki

Više informacija

Portal:Hrvatski/members/list

Project-Wiktionary.png
Project-Translatewiki.png
Project-Omegawiki.png

Oglasi

  • Za naše posjetitelje i sudionike projekta ova wiki je prevedena na toliko jezika koliko je bilo moguće. Ako vidite neku bez prijevoda stranicu na nekom drugom jeziku, unesite ga ovdje, budite naš gost.
  • Imamo više 300 nadzornike, koji u ukupnom govori više od 50 jezicima! Osim rada s wiki-sučeljem, oni su ispunili 209 zahtjeva za prevođenje i 39 na ispravak.
  • Posjetite hrvatski portal – tamo ćete pronaći zahtjeva za ispravak ili prijevod, uspostaviti kontakt s ruskog govornog područja korisnicima, kao i s njima podijeliti posao.
Autumn landscape.png


Advertisement