FANDOM


Languages:
Small-en Small-be Small-ca Small-de Small-es Small-fr Small-gl Small-it Small-ja Small-kn Small-nl Small-oc Small-pt-pt Small-pt-br Small-ro Small-ru Small-trtr Small-uk Small-val Small-zh Small-zhs Small-zh-twt Small-zh-twtw

A continuació estan les preguntes més freqüents, preguntes que se mos demana molt, per lo general (¡pero no sempre!) pels visitants o nous membres. Les preguntes s'ordenen per temes, de modo que se podran vincular a una determinada secció de la pàgina.

Si tens una pregunta que no està en esta llista, no dubtes en preguntar als nostres membres en una publicació en Portal:Valencià, o individualment publicant un mensage en el mur d'un usuari. S'afegirà ací quan siga una pregunta comuna, per lo que no anyades les tues pròpies preguntes ací.


Sobre la WLB Edit

¿Que és la Brigada d'Idiomes de Wikia?
La Brigada d'Idiomes de Wikia (WLB) és un proyecte en el que els usuaris de tot Wikia (“brigadistes”) voluntàriament ajuden a atres usuaris i wikis en traduccions i correccions. ¡Es divertit, de colaboració, i ajuda tant en wikis en anglés i en atres llengües! Pots llegir més informació sobre la WLB ací.
¿Que son els brigadistes? ¿Per que se criden aixina?
Brigadistes són membres de la Brigada d'Idiomes de Wikia (WLB) i se referix a ser “membre d'una brigada”. Atres idiomes no obstant poden desviar-se d'este terme. Pots vore la terminologia WLB per a les traduccions d'esta paraula en atres idiomes.

Convertir-se en membre Edit

¿Puc inscriure'm en la WLB? ¿Hi ha algun requisit?
Qualsevol persona que tinga un conte de Wikia pot unir-se! No existixen requisits reals. Eres un “brigadista” (membre de la WLB) tan pronte com hages posat el teu nom i la tua informació en la llista d'usuaris d'un dels nostres idiomes. Pots editar el nostre wiki i ajudar, pero açò farà que siga més fàcil per a que mos comuniquem en tu també.
¿Com puc ser membre?
Cada idioma te la sua pròpia llista d'usuaris: anglés, valencià i molts més idiomes. Per a participar, a soles tens que posar el teu nom, el teu nivell d'idioma i la tua disponibilitat en la(es) llista(es) d'idioma(es) que parles. Una guia pas a pas se pot trobar en la pàgina Join.
¿Tinc que saber més d'un idioma?
Bilingüisme i multilingüisme és llògicament un punt positiu en la WLB, pero no es necessari. Si eres monolingüe, pots ajudar a fer sugeréncies i millores a les pàgines existents. Lo que fem no soles són traduccions, sino també correccions. Per a comprovar la gramàtica i l'ortografia d'una pàgina, a soles tens que saber un idioma.
¿Que és este sistema “Babel”? ¿Quin es el meu nivell “Babel”?
Babel ve del sistema Babel de Wikipedia, que molts dels usuaris del wiki saben. És una forma útil per a definir consistentment el nivell de competéncia llingüística d'un usuari. Pots anar a Babel per a saber el teu. Pon la veritat, encara que no vullgues decepcionar o sorprendre als usuaris mediant l'indicació d'un nivell massa alt o massa baix.
¡No trobe el meu idioma ací! ¿Que faig?
Si no veus el teu idioma en Category:Brigadiers, no significa que no tens permís per a unir-te. A soles vol dir que ningú s'ha unit encara, o que no poguerem conseguir ninguna traducció confiable per a crear la pàgina. A soles contacta en Yatalu i ella te donarà les paraules i frases que necessitem traduir.

Solicituts de traducció/correcció Edit

Necesito alguna cosa traduïda o revisada. ¿A on vaig?
Para traduccions, veu ací. Per a correccions, veu ací. Les instruccions sobre com fer una solicitut se poden trobar en la part superior d'estes pagines. Les regles servixen per a abdós pàgines. Si tens preguntes o dubtes, no dubtes en preguntar a atre usuari.
¿A on puc trobar lo que puc traduir o corregir?
Ademés que en Translate:Requests o Correct:Requests, el teu portal es el lloc a on pots trobar lo que pots fer en valencià. Se mostren totes les solicituts actives en el teu idioma, pero també enumera totes les pagines en este wiki, algunes de les quals encara poden necessitar ser traduïdes o revisades per erros.

Chat Edit

Tinc permís per a parlar el meu idioma natiu en el chat?
Els nostres moderadors no poden parlar totes les llengües que existixen. Llavors és difícil respondre només en “sí” o “no” a eixa qüestió. Una important regla: tens que parlar un idioma que la majoria de la gent en el chat entenguen. Si no saps si t'ho entendran, és sempre recomanable preguntar primer.
¿Per que tot el món en el chat té una bandera junta al seu nom?
Cada membre de la WLB pot tindre una bandera en miniatura del païs en que viuen, o l'idioma que parlen de forma nativa. Pots solicitar una bandera a un administrador o publicar un mensage en esta pagina. No t'oblides de mencionar la tua bandera que desiges.
¿Per que hi ha un mapa gran en el fondo del chat?
La WLB vol cobrir totes les llengües de tot el món. Per lo tant, el nostre chat estarà en un color diferent i en un mapa diferent en el fondo cada dos mesos. Açò seguix tot el disseny de la wiki, aixina: el fondo wiki serà un lloc en un continent que se veu el mapa en el chat.

Atres preguntes Edit

¿Eh? ¿Este wiki se veu diferent des de l'última volta que estiguí en ell?
¡Possible! El wiki canvia en un tema de “continent” diferent cada dos mesos: giner-febrer és Àsia/lila, març-abril és Austràlia/blau, maig-juny és Europa/vert, juliol-agost és Africa/groc, setembre-octubre és America del Sur/taronja, i novembre-decembre és America del Nort/roig.
El meu idioma no té un administrador o moderador. ¿Puc ser un?
¿El teu idioma te pocs parlants o t'has unit recentment? Llavors la tua resposta es definitivament no. Pero fins i tot si eres un membre de llarc determini, per lo general no necessitem administradors o moderadors adicionals. Yatalu i Jr Mime triaran de forma espontànea a algú quan ells pensen que ell/ella és un candidat adequat per a un idioma que necessita soport.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.