FANDOM


Esta pàgina explica com afegir pagines a este wiki. Tindries que llegir esta pàgina primer, i a soles recórrer als administradors o atres usuaris, si encara no entens com afegir pàgines.

¿Com funciona el nostre wiki? Edit

Quan estàs navegant en el nostre wiki, com ara, les pàgines se mostraran en la tua llengua, que triares en Special:Preferences. Si tu estàs llegint esta pàgina, per lo general significa que la tua llengua és valencià o una de les llengües que no hem traduït encara. Si te trobes en una pagina en anglés en el wiki, que significa que encara no ha segut traduïda al teu idioma.

També pot ser possible que terminares directament en una subpàgina d'una pagina en el nostre wiki, per eixemple Add/en, i en este cas sempre se mostrarà en un sol idioma. Estes subpàgines son de fet les que te faran vore un idioma quan navegues per les nostres pàgines. La pagina base conté una plantilla que suma banderes en la part superior, i un tros de còdic en la subpàgina que necessites llegir.

Degut a açò, tot el text de la pàgina se troba en subpàgines. Estes subpàgines necessiten ser creades i editades, abans de poder vore-les en el teu propi idioma. Esta pagina explica com fer-ho: llig-ho cuidadosament, i si encara tens preguntes desprès d'açò, eres lliure de preguntar a un dels administradors.

Nota: este sistema és amprat per a namespace:0. Categories, blogs i mensages de MediaWiki funcionen de forma diferent; ho pots vore en la part inferior d'esta pàgina.

Passos per a afegir una pàgina Edit

  1. Crega la pàgina en el lloc adequat (generalment en una subpàgina).
  2. Traduix la pàgina en anglés al teu idioma en la nova pàgina creada.
  3. Pregunta a un administrador per a afegir la pàgina a l'espai MediaWiki.
  4. Afig la bandera del teu idioma a la pàgina.

Pas 1: Crear Edit

El primer pas és crear la pàgina en el teu propi idioma. Pots fer-ho afegint el prefix del teu idioma (per eixemple val. o ca.) i anexar-ho, en minúscules, al final de l'URL. Per eixemple: per a traduir Babel d'anglés a valencià, necessites anar a Babel/val.

Per a crear esta pàgina, pots fer clic en Crear (botó en la part superior de la pàgina). Una volta estàs editant, pots copiar el contingut de (nom de la pagina)/en a la tua pàgina nova, verificant que estàs utilisant la mateixa codificació i format.

Pas 2: Traduir Edit

Ara que tens la pàgina correcta, pots començar traduir el contingut. Açò es més provablement la part mes fàcil (just reemplaces qualsevol text anglés, en l'excepció de noms de pàgina) pel text de la llengua desijada. Fins i tot si traduixes soles la mitat, no es ningun problema i atres poden fer el restant després de tu.

Pas 3: Petició de MW Edit

Quan has publicat la pàgina, un administrador necessitarà afegir el teu idioma en l'espai MediaWiki per a que funcione. A soles tens que enllaçar la pàgina que has creat en el mur de mensages d'un administrador i demanar-li que anyada el teu idioma. Normalment, l'administrador respondrà dins d'un dia (24h).

Pas 4: Banderes Edit

Mentres esperes a una resposta, pots tornar a la pàgina principal de la tua traducció. Utilisant {{Flagnav}}, edita la pàgina principal i afig el teu idioma. Per eixemple, si desiges afegir ES i VAL, faries:

{{Flag-nav
|en
|es
|val
}}

Per a una documentació completa, per favor visita esta plantilla. Si el teu idioma no està en la llista, per favor contacta en un administrador.

Excepcions Edit

  • Els blogs seguixen atre format: User blog:Yatalu/Blog qualsevol tindria que ser traduit en User blog:Yatalu/Blog qualsevol/xx. Ademés a soles els administradors i l'escritor del blog poden afegir un idioma a este blog.
  • Traduccions per a mensages MediaWiki: mensages (per eixemple MediaWiki:Wiki-navigation-int) tindrien que ser traduïts directament en el mur de mensages d'un administrador, o en la pàgina de discussió de la pàgina MediaWiki.

Preguntes Edit

¿Tens alguna pregunta? No entens com funciona? Sempre pots demanar una explicació més detallada als nostres usuaris en valencià aquí o als administradors.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.